Bodysugaring
Bodysugaring

Sukkervoksutdanning

Hos oss finner du sukkervokstrening som passer alle. Du trenger ikke ha noen forkunnskaper når du kommer til oss. Vi utformer hver utdanning etter studentens behov. Nedenfor finner du grunnutdanning samt videreutdanning i Bodysugaring.

KURS I SUKKERVOKS
BODY SUGARING

Kurs i sukkervoks, inkludert startkit & lunsj. Husk på at påmeldingen er bindende. 

På vårt sukkervoks kurs får du kunnskap i alt du trenger å vite for å begynne å vokse. Du trenger ikke noen forkunnskaper og vi finnes her for deg også etter kurset.

Heldagskurs i sokkervoks inkl. bras 7.750,- inkl mva for produkter

Sukkervokstrening BAS  (inkludert brasiliansk)

Her lærer du å vokse hele kroppen, inkludert brasiliansk voksing.
I denne sukkervokstreningen trenger du ingen forkunnskaper. Alle kan med andre ord delta på vår sukkervokstrening.
Dagen begynner med teori og deretter begynner de praktiske øvelsene på modellene.
Du går gjennom alt du trenger å vite for å bli en profesjonell og dyktig sukkervoksterapeut. Du jobber på flere modeller for å få teknologien du trenger for å kunne bli en god sukkervokser. Vi hjelper deg også etter utdanningen hvis du for eksempel trenger hjelp til noe spesifikt. Derfor kan du være sikker på at utdanningen din er solid.

Halvdagskurs i sokkervoks, ansikt 4.250,- inkl mva for produkter.

Dette kurset egner seg for f.eks frisører og vippeteknikere som ønsker å kunne tilby sugaring av ansikt til sine kunder.
Startkit inkl. 1 varmer, 1 valgfri voks, hansker, håndklær, talkum, precleanser, aftercare lotion, kursmateriell og plakat

Onlinekurs i sokkervoks 6.750,- inkl mva for produkter

Heldagskurs, ikke inkl. bras.

Du får tilsendt startpakke, film og kursmateriell i god tid før kursdagen. Du leser teorien og ser på filmen i eget tempo, så møtes vi online med hver våres modell på utvalgt dato og gjennomfører den praktiske opplæringen. Dette er et 1 til 1 kurs selv om det utføres online for at du skal få mest mulig ut av kurset.

Sukkervokset finnes i 4 forskjellige tykkelser. Den mykeste voksen brukes gjerne til store områder for å unngå å «lugge» kunden. Man bruker fastere voks på mindre områder som f.eks. overleppe og hake. 

Konsistensen på vokset gjør at man etterlater minimalt med vokserester på kundens hud.

Fortsettelseskurs

Hos oss finner du også videregående kurs, for deg som vil vite mer! Vi utformer hver utdanning etter studentens behov. Nedenfor finner du videreutdanning i Bodysugaring.

Kurs i sokkervoks 
AVANCERAD

Halvdag (3 timer) SEK 2500 eks mva
Sertifikat følger med etter bestått kurs.

Grunnkurset kreves som forkunnskaper for denne sukkervoksutdanningen.
Dette er en videregående utdanning for deg som ønsker å lære mer om ulike teknikker, for eksempel for å kunne jobbe raskere og mer effektivt. Kurset er fordelt på 3 timer og ved bestilling går vi sammen for å finne ut om det er noen konkrete elementer du som student ønsker å øve på, det viktigste er at du som student her skal være med og skape din utdanning.

Ingen startpakke er inkludert i dette kurset.

Kurs i sokkervoks 
MANZILIAN

Halvdag (3 timer) 2500 kr eks mva
Sertifikat følger med etter bestått kurs.

For deg som har tatt BAS-kurset og også ønsker å lære å vokse Manzilian på menn, er det nå et halvdagskurs på 3 timer hvor vi fokuserer på manzilian. Denne sukkervokstreningen er spesialdesignet etter din smak, ønsker du å trene på for eksempel rygg eller bryst, tar vi inn modeller for dette.

Ingen startpakke er inkludert i dette kurset.

Konverteringskurs i sokkervoks, gratis ved kjøp av startkit.

Kurs for deg som allerede har diplom innen sugaring fra annen leverandør og som ønsker bruker våre produkter.
2 timers kurs hvor vi går igjennom våre produkter og teknikken vi bruker.

STARTKIT

Startkit Sukkervoks

I vårt startsett får du alt du trenger for å komme i gang. Med 2 varmeovner kan du alltid ha 2 forskjellige faste stoffer på sukker i gang, slik at du raskt og enkelt kan endre tørrstoffet på sukkeret ditt. Dette gjør det lettere om du vokser ulike områder på kroppen. Jo mer hår og mindre areal, jo fastere sukker trenger du.
Startkit

Innhold:

• Voksvarmer 2 st
• Sukkervoks á 1,1 kg x 3 st
• Precleanser – renser huden og dreper bakterier
• Aftercare lotion - etterbehandlingskrem
• Lavendel talkum
• Latexhandsker

Utdanningssteder:


HVORFOR SKAL MAN VELGE KURS I SUKKERVOKS?


Med vår sukkervokstrening i Bodysugaring lærer du hvordan du håndterer sukkervoksteknikken som er annerledes enn vanlig voks. Med en sukkervoksutdanning kan du begynne å jobbe umiddelbart og du har da lært den nyeste teknologien på markedet. Vår sukkervoks inneholder 100% naturlige stoffer og er laget i Sverige. Vi har valgt å bruke svensk sukker og økologisk sitronsaft i sukkervoksen vår. Vi står også til tjeneste etter treningen hvis du har spørsmål eller trenger hjelp. Du kan nå oss på telefon, e-post og sms.

Fordeler

Med body sugaring fjerner man hår og døde hudceller og huden etterlates myk og glatt.
Med denne nye sukkervoksen gjør man omvendt av vanlig voks. Man drar av voksen i samme retning som hårene vokser. Dette gjør at huden holder seg hårfri lenger i og med at man unngår at hårene brekker.
Man unngår også irritasjon i hårsekkene, og risikoen for inngrodde hår minsker markant.
Man jobber med sukkervoksen i hånden. Du slipper både spatler og remser, noe som betyr at du bruker mindre tid på behandlingen.
Sukkervoksen setter seg ikke fast på levende hud. Sukkervoks er derfor perfekt til brasiliansk/manzilian behandlinger. Du kan aldri skade huden til kunden din.
Med sugaring får man også med korte hårstrå, min. lengde ca 2 mm. Kunden slipper å la hårene vokse så lenge.
Sukkervoksen er 100% naturlig. Sukkervoks inneholder ikke allergifremkallende emner. Vokset er vannløselig, noe som er lettvint hvis du får det på gulv eller håndklær.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram